Posted by stokhove / No comments

6 January 2024

Stokhove is verhuisd

Posted in New location

Coronacrisis, grondstoffencrisis, energiecrisis, … Sinds 2020 worden we allemaal geconfronteerd met een economisch uitdagende situatie. Net als de hele biersector, is ook Brouwerij & Stokerij Stokhove niet gespaard gebleven.

We hebben in de voorbije jaren geprobeerd om een succes te maken van onze brouwerij in de Akkerstraat 1/9. Wanneer bleek dat succes daar, ondanks onze talrijke en beste pogingen, niet haalbaar zou zijn, hebben we enkele harde keuzes gemaakt.

Het is stil geweest rond Brouwerij & Stokerij Stokhove in 2023. Dat was een bewuste keuze. Achter de schermen hebben we immers gewerkt aan een nieuwe context waarbinnen de brouwerij, en de stokerij, wel zou kunnen gedijen. Kosten besparen, terugplooien op de kernbieren en concentreren op de eigen regio. In het najaar zijn we dan ook druk bezig geweest met het verhuizen naar een ander, kleiner pand. We zijn reeds beperkt opnieuw opgestart, en in het voorjaar zouden we weer volledig draaiende moeten zijn, klaar voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Brouwerij & Stokerij Stokhove!

Geen brouwerijbezoeken meer

Opgelet: in de nieuwe context hebben we besloten om geen brouwerijbezoeken meer te organiseren. Doch niet getreurd, we werken aan een nieuwe, interessante formule waarbinnen particulieren onze bieren kunnen leren kennen.

Geen vaste telefoonlijn

Naar aanleiding van de verhuis hebben we afscheid genomen van onze vaste telefoon, die niet mee verhuisd is. Gelieve dan ook niet meer te bellen naar dit nummer. Contact opnemen kan nog steeds, via ons online contactformulier.

en_GBEnglish